Danmarks største Speed Pedelec udvalg

Vi har dem på lager, klar til en prøvetur og levering

Hos Cykelcenter Midtjylland har vi Danmarks største udvalg af Speed Pedelec 45 km/t. (hurtig elcykel), i mærkerne  Stromer, Giant, Sparta, Koga, Soctt, Riese & Müller i forskellige udgaver.

Når vi veksler dine ønsker og vores know how finder vi den rigtige cykel, som passer til dig og dit behov. 

Se udstillingen i butikken

Altid Democykler klar til en prøvetur

Vælg en Speed Pedelec hvor du kan køre med hjælp fra elcyklens motor med op til 45 km/t. gennem byens cykelstier eller ude på landevejene. De hurtige elcykler der kan køre 45 km/t. er den ideelle transportmiddel til dig der pendler til og fra arbejdet og skal være klar til jobbet.

Eller dig der bare elsker at køre afslappet på din elcykel med lidt mere vind i håret og mere “medvind” på cykelturen. Med en Speed Pedelec har du en hurtig elcykel hvor du let kan få de daglige pendlerture gjort til blid konditionstræning, stress-reduktion og køreglæde  i topklasse uden at gå på kompromis med sikkerheden – De er designet til de høje hastigheder.

Cykling forøger livskvaliteten ved at holde kroppen i gang og få den daglige motion og mere kondition på den sjove måde, samtidig med frisk luft og gode oplevelser på cykelturen. Hertil kan du lægge de meget lave driftsomkostninger pr. kørt kilometer, i forhold til bilen eller offentlig transport hvor det ligeledes gavner miljøet.