Sammen finder vi den rigtige cykel til dig — Kom ind i butikken og prøv inden køb

KOGA PACE B20 45 kmt. Remtræk

Tilbud

KOGA er for dig som vil have det bedste — en fantastisk og driftsikker elcykel, som du naturligvis kan prøve i butikken
Super glatsvejset aluminiumsstel, der giver et elegant udseende uden synlige svejsninger. Den indvendige kabelføring sørger for optimal beskyttelse og moderne look and feel. Kraftfuld Bosch Performance højhastigheds centermotor, leverer hastigheder på op til 45 km/t. Leveres som standard med et fuldstændigt integreret 500 Wh batteri. Mulighed for at montere et ekstra 500 Wh batteri ved hjælp af MRS skinne. Glideplader i aluminium sikrer optimal køling og beskytter motoren for optimal ydeevne.

Tilbud gældende så længe lager haves

kr.31.999,00

Super fed cykelhjelm med visir, regncover, lys i nakken, aftagelige ørevarmer og super velegnet til hurtige elcykler

None S 51 - 55 cm +kr.1.699,00 M 52 - 57 cm +kr.1.699,00 L 56 - 62 cm +kr.1.699,00
Delbetaling
809 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 31.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 809 kr. Samlede kreditomk. 6.832 kr. Samlet tilbagebetaling 38.831 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,28%. Der er fortrydelsesret.

Prøv inden køb
Sammen finder vi den rigtige cykel til dig. Kom ind i butikken og prøv cyklen inden køb

Levering
Din cykel bliver leveret 100% samlet, klargjort og korrekt indstillet til dig

Service
1. service af cyklen er inkl. i pris

Spørgsmål
Har du spørgsmål, kan du kigge ned i butikken eller kontakte os på telefon eller mail

Bemærk med Bosch Kiox display indeholder alle de nødvendige funktioner, som en sporty og ambitiøs cyklist har brug for, og som kan anvendes sammen med Smartphone appen, bla med vejhjælp.

Hastighed i form af en hurtig, sikker og med minimal vedligeholdelse takket være remtræk og indvendig, trinløs gear. KOGA Pace B20 er en high-end Speed Pedelec (hurtig elcykel) for den ægte cykelentusiast eller krævende pendler. En elegant elcykel til pendling mellem hjemme og arbejdet samt for at komme ekstra hurtigt fra A til B. Det er hvad denne kraftfulde Speed Pedelec står for.

Hurtig, sikker og med minimal vedligeholdelse takket være remtræk og navgear. KOGA Pace B20 er en high-end Speed Pedelec (hurtig elcykel) for den ægte cykelentusiast eller krævende pendler. Denne elcykel hjælper dig helt op til 45 km/t. Med det trinløse manuelle Enviolo gearnav og de hydrauliske skivebremser fra Magura er du klar til at indtage de halvtomme cykelstier med høj hastighed. Dette er den nye model med Bosch’ 4. generations motor.

Den nyeste Bosch Performance højhastigheds centermotor er fuldstændigt integreret i stellet og leverer en ordentlig dosis strøm for let at nå op på en hastighed på maks. 45 km/t. Takket være det integrerede batteri, det optimalt balancerede stel og med ekstra brede 62 mm dæk, har du fuldt styr på det hele.

Dine cykeldata aflæser du direkte på det moderne Bosch Kiox display, som du også kan parre med din smartphone.

Hvis du har planer om at cykle en stor afstand, er muligheden for et dobbelt batteri ideelt. Du kan nemlig nemt tilføje et ekstra batteri og dermed fordobler du din KOGA Pace B20 udholdenhed.

 

Perfektion ned til mindste detalje

Alle Koga cykler er bygget i hånden i Heerenveen, Holland. En enkelt tekniker er ansvarlig for hele samlingen af hver cykel. ‘Håndbygget af Koga’ logoet på rammen er en garanti for denne unikke fremstillingsmetode. Bygget af enkeltpersoner, til enkeltpersoner. Det tætte forhold til produktet ses og føles i det endelige produkt: perfektion ned til mindste detalje. Det betyder, at når du køber en cykel fra Koga, er du sikret en høj kvalitet, lige fra stellets opbygning til de dele, der er monteret på cyklen. 
Så hvis du vil vide hvad det vil sige at have en KOGA cykel, så er du kommet til det rette sted. Vi har altid et stort udvalg af både almindelige og elcykler fra den hollandske producent i vores butik i hjertet af Brande, så kig forbi til en prøvetur og bliv inspireret!

 

🔎 Se hele udvalget af Speed Pedelec her

 

ℹ️  OBS
Det er lovpligtigt at køre med en godkendt cykelhjelm på en Speed Pedelec elcykel. Hos Cykelcenter Midtjylland sælger vi godkendte cykelhjelme, der lever op til EU’s højeste krav. Du må køre på en Speed Pedelec hvis du er over 15 år gammel, men så længe du er under 18 år, skal du som minimum have en eller anden form for køreuddannelse. Fx et knallertkørekort. Er du over 18 år, er der ingen krav om kørekort eller køreuddannelse

Yderligere information

Drivlinje

Geartype

Motor

Bosch

Kabelføring

Motorplacering

Batteri