SERVICETJEK ELLER REPARATION?
Vi står klar til at hjælpe

CYKELVÆRKSTEDET MED PASSION

LVH-1006_058 lille

Reparation af cykel

Cykelcenter Midtjylland tilbyder reparation af din cykel. Så er dækket fladt, kæden lidt sej og rusten, gearene lidt umedgørlige, bremserne lidt fraværende eller noget helt andet? Så står vi klar til at afhjælpe det, så du kan komme sikkert frem på cyklen igen.

Vi klarer reparationer, service og vedligehold af din cykel. Kig ind i butikken og lad os få det klaret for dig på cykelværkstedet.

Der er altid en forfriskning i butikken i form af kaffe, the, kakao m.m. når du indleverer, eller henter din cykel. Se dig om i cykelbutikken og få lidt inspiration og en forfriskning.

Vi monterer, samler, smører og klargøre med indstillinger og kvalitetstjek af alle vore cykler fra butikken inden udlevering, så du er garanteret en god oplevelse på din nye cykel fra dag ét.

Værkstedspriser

 • Timepris for reparationer ex 25% moms DKK 438,40-
 • Timepris for reparationer inkl. 25% moms DKK 548,-
 • Miljøafgift DKK 20,-

Eftersyn

 • Standard eftersyn DKK 299,-

  Vi justerer, smører udvendige, bevægelige dele, og cyklen får et sikkerhedstjek. Justering af for- og bagnav samt justering af styrfitting og krank. Ser vi noget under eftersynet, som vi mener bør ses nærmere på eller udskiftes, kontakter vi dig selvfølgelig med en pris på dette.

 • Elcykel eftersyn DKK 499,-

  Vi justerer, smører udvendige, bevægelige dele, og cyklen får et sikkerhedstjek. Justering af for- og bagnav og gear. Justering af styrfitting og krank samt tjek af batteri og el delene.

 • Eftersyn Speed Pedelec, 45 km/t.- elcykel DKK 599,-

  Vi justerer, smører udvendige, bevægelige dele, og cyklen får et sikkerhedstjek. Justering af for- og bagnav og gear. Justering af styrfitting og krank samt tjek af batteri, el dele og evt. opdatering af software

 • Ladcykel eftersyn DKK 699,-

  Vi justerer, smører udvendige, bevægelige dele, og cyklen får et sikkerhedstjek. Justering af for- og bagnav og gear. Justering af styrfitting og krank samt tjek af batteri og el delene.

Alle ovenstående priser er inkl. moms. Reparationer og reservedele tillægges

Vi har serviceaftale med professionelle og anerkendte værksteder. Se mere her