Sammen finder vi den rigtige cykel til dig — Kom ind i butikken og prøv inden køb

KOGA Pace B20 — 500 + 500 Wh Speed Pedelec, remtræk

Tilbud

Tilbud gældende så længe lager haves
Speed pedelec med perfekt gering, lang rækkevidde, og mindst mulig vedligeholdelse.
Dette fantastiske tilbud gældende så længe haves.

Super glatsvejset aluminiumsstel, der giver et elegant udseende uden synlige svejsninger. Den indvendige kabelføring sørger for optimal beskyttelse og moderne look and feel. Kraftfuld Bosch Performance højhastigheds centermotor, leverer hastigheder på op til 45 km/t. Leveres som standard med et fuldstændigt integreret 500 Wh batteri, incl. ekstra 500 Wh batteri ved hjælp af MRS skinne. Glideplader i aluminium sikrer optimal køling og beskytter motoren for optimal ydeevne.

kr.37.999,00

Låsen bliver udvalgt af vores mekaniker som sørger for, at låsen matcher og passer på din cykel

None Fastmonteret forsikringsgodkendt cykellås +kr.349,00

Denne kæde kan sættes i den fastmonteret cykellås og du kan derved lænke din cykel til et fast objekt

None Kædelås +kr.268,00

Super fed cykelhjelm med visir, regncover, lys i nakken, aftagelige ørevarmer og super velegnet til hurtige elcykler

None S 51 - 55 cm +kr.1.699,00 M 52 - 57 cm +kr.1.699,00 L 56 - 62 cm +kr.1.699,00

Witt Smart Touch Air Pump er helt uundværlig at have med på tur, hvad enten du er i bil, på cykel, motorcykel eller el-løbehjul — så er løsningen lige ved hånden når uheldet er ude.

None Witt Smart Touch Air +kr.699,00
Delbetaling
941 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 37.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 941 kr. Samlede kreditomk. 7.132 kr. Samlet tilbagebetaling 45.131 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 9,05%. Der er fortrydelsesret.

Prøv inden køb
Sammen finder vi den rigtige cykel til dig. Kom ind i butikken og prøv cyklen inden køb

Levering
Din cykel bliver leveret 100% samlet, klargjort og korrekt indstillet til dig

Service
1. service af cyklen er inkl. i pris

Spørgsmål
Har du spørgsmål, kan du kigge ned i butikken eller kontakte os på telefon eller mail

Hastighed i form af en hurtig, sikker og med minimal vedligeholdelse takket være remtræk og indvendig, trinløs gear. KOGA Pace B20 2021 er en high-end Speed Pedelec elcykel for den ægte cykelentusiast eller krævende pendler. En elegant cykel til pendling mellem hjemme og arbejdet samt for at komme ekstra hurtigt fra A til B. Det er hvad denne kraftfulde Speed Pedelec står for.

Hurtig, sikker og med minimal vedligeholdelse takket være remtræk og navgear. KOGA Pace B20 2021 er en high-end Speed Pedelec elcykel for den ægte cykelentusiast eller krævende pendler. Denne elcykel hjælper dig helt op til 45 km/t. Med det trinløse manuelle Enviolo gearnav og de hydrauliske skivebremser fra Magura er du klar til at indtage de halvtomme cykelstier med høj hastighed. Dette er den nye model med Bosch’ 4. generations motor.

Den nyeste Bosch Performance højhastigheds centermotor er fuldstændigt integreret i stellet og leverer en ordentlig dosis strøm for let at nå op på en hastighed på maks. 45 km/t. Takket være det integrerede batteri, det optimalt balancerede stel og med ekstra brede 62 mm dæk, har du fuldt styr på det hele.

Dine cykeldata aflæser du direkte på det moderne Bosch Kiox display, som du også kan parre med din smartphone.

Hvis du har planer om at cykle en stor afstand, er muligheden for et dobbelt batteri ideelt. Du kan nemlig nemt tilføje et ekstra batteri og dermed fordobler du din KOGA Pace B20 2021 udholdenhed.

 

Perfektion ned til mindste detalje

Alle Koga cykler er bygget i hånden i Heerenveen, Holland. En enkelt tekniker er ansvarlig for hele samlingen af hver cykel. ‘Håndbygget af Koga’ logoet på rammen er en garanti for denne unikke fremstillingsmetode. Bygget af enkeltpersoner, til enkeltpersoner. Det tætte forhold til produktet ses og føles i det endelige produkt: perfektion ned til mindste detalje. Det betyder, at når du køber en cykel fra Koga, er du sikret en høj kvalitet, lige fra stellets opbygning til de dele, der er monteret på cyklen. 
Så hvis du vil vide hvad det vil sige at have en KOGA cykel, så er du kommet til det rette sted. Vi har altid et stort udvalg af både almindelige og elcykler fra den hollandske producent i vores butik i hjertet af Brande, så kig forbi til en prøvetur og bliv inspireret!

 

🔎 Se hele udvalget af Speed Pedelec her

 

ℹ️  OBS
Det er lovpligtigt at køre med en godkendt cykelhjelm på en Speed Pedelec elcykel. Hos Cykelcenter Midtjylland sælger vi godkendte cykelhjelme, der lever op til EU’s højeste krav. Du må køre på en Speed Pedelec hvis du er over 15 år gammel, men så længe du er under 18 år, skal du som minimum have en eller anden form for køreuddannelse. Fx et knallertkørekort. Er du over 18 år, er der ingen krav om kørekort eller køreuddannelse

Yderligere information

Mærke

Størrelse

, , ,

Stel

Bagagebærer

Racktime med Snapit-funktion

Forgaffel

Sort, aluminium

Gear

1

Gearsystemtype

Nav

Geartype

Trekking

Kassettemærke

Gates

Kassettetype

Cdx 24T

Krankmærke

Koga

Kranktype

Remtræk

Skifter

Enviolo

Greb

Koga

Styr

Flat Bar

Lygter

B&m Iq-x E 150 Lux

Batteri

Bosch 500 Wh Li-ion, integreret i stellet

Display

Intuvia

Motor

Centreret Bosch Performance Line Highspeed, 85 Nm

Pedal assistent

4 indstillinger med følgende sensorer: Pedal Power, Speed & Rotation, inklusive Walk Assist

Dæk

Punkteringsfrie Schwalbe Super Moto-x

Bremser

Magura, hydrauliske skivebremser

Motorplacering

Motor

Bosch

Rækkevidde

>100 km