Tilbud

Nishiki Urban Dame str 51

kr.16.999,00

Varenummer (SKU): 9062190151 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

NISHIKI Urban dame elcykel, ligner nærmest en helt almindelig citybike med et sporty look. Batteriet er gemt diskret inde i stellet, mens motoren er monteret i baghjulet. Som standard kommer elcyklen med et 10,4 Ah-batteri med en rækkevidde på ~40-80 km, dog med mulighed for opgradering, hvis der ønskes længere rækkevidde.

Desuden er den udstyret med 9 udvendige Shimano gear samt effektive og stabile hydrauliske skivebremser for og bag. Dækkene har punkteringsfrie indlæg, så risikoen for ærgerlige punkteringer mindskes. Denne elcykel kommer også med lygter, bagagebærer samt støtteben og lås.

NISHIKI Urban dame elcykel kan give dig lidt ekstra og diskret hjælp, når cykelstier og veje skal forceres. Du får en elcykel, der ikke skilter med sine ekstra kræfter, men som kan give dig et ekstra skub i ryggen, så du hurtigt, nemt og bekvemt kommer frem til de daglige gøremål.

Denne elcykel er udstyret med Promovec CONNECT+ system, som erstatter det traditionelle elcykel display. Det betyder, at du kan koble din smartphone op til cyklen via Bluetooth. Dermed har du altid de vigtigste oplysninger lige ved hånden.

 

🔎 Se hele udvalget af Elcykler her