Tilbud

Nishiki Urban Dame Connect+ display

kr.14.999,00

Delbetaling
515 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 14.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 515 kr. Samlede kreditomk. 3.528 kr. Samlet tilbagebetaling 18.527 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,24%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

NISHIKI Urban dame elcykel, ligner nærmest en helt almindelig citybike med et sporty look. Batteriet er gemt diskret inde i stellet, mens motoren er monteret i baghjulet. Som standard kommer elcyklen med et 10,4 Ah-batteri med en rækkevidde op 80 km, dog med mulighed for opgradering, hvis der ønskes længere rækkevidde.

Desuden er den udstyret med 9 udvendige Shimano gear samt effektive og stabile hydrauliske skivebremser for og bag. Dækkene har punkteringsfrie indlæg, så risikoen for ærgerlige punkteringer mindskes. Denne elcykel kommer også med lygter, bagagebærer samt støtteben og lås.

NISHIKI Urban dame elcykel kan give dig lidt ekstra og diskret hjælp, når cykelstier og veje skal forceres. Du får en elcykel, der ikke skilter med sine ekstra kræfter, men som kan give dig et ekstra skub i ryggen, så du hurtigt, nemt og bekvemt kommer frem til de daglige gøremål.

Denne elcykel er udstyret med Promovec CONNECT+ system, som erstatter det traditionelle elcykel display. Det betyder, at du kan koble din smartphone op til cyklen via Bluetooth. Dermed har du altid de vigtigste oplysninger lige ved hånden.

 

🔎 Se hele udvalget af Elcykler her