Sammen finder vi den rigtige cykel til dig — Kom ind i butikken og prøv inden køb

DEN HELT RIGTIGE

JULEGAVE

… til dig selv eller en du holder af

FALTER E 9.0 URBAN Juletilbud

Tilbud

Regnbukser på, jakke og overtræk. Det ville nok være det mest ubehagelige set-up for en tur på Falter E 9.0 Urban. Men det er stadig en sporty tur gennem byen. Under alle vejrforhold forbliver du tør takket være stænkskærmene. Det slanke batteri er skjult næsten usynligt i skrårøret og leverer strøm til op til 350 Wh. Bafang-motoren forsvinder også næsten uigenkendeligt. Glatkørende og hurtige dæk med Schwalbe Marathon Allmotion sætter Falter E 9.0 Urban i overhalingsbanen.

kr.13.999,00

Delbetaling
460 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 13.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 460 kr. Samlede kreditomk. 2.544 kr. Samlet tilbagebetaling 16.543 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,77%. Der er fortrydelsesret.

Pris gælder så længe lager haves eller t.o.m 23/12

Prøv inden køb
Sammen finder vi den rigtige cykel til dig. Kom ind i butikken og prøv cyklen inden køb

Levering
Din cykel bliver leveret 100% samlet, klargjort og korrekt indstillet til dig

Service
1. service af cyklen er inkl. i pris

Spørgsmål
Har du spørgsmål, kan du kigge ned i butikken eller kontakte os på telefon eller mail

Falter E 9.0 Urban elcykel der med sin lave vægt på under 20 kg gør den både smart og en velkørende citybike.

Den korrekte siddeposition er afgørende for ubesværet køreglæde. Med en vinkel-justerbar frempind, kan den hurtigt og nemt tilpasses individuelle præferencer uden at skulle installere og fjerne afstandsringe. En praktisk løsning!

Denne elcykel har en baghjulsmotor, hvilket vil sige, at den er placeret lavt på cyklen. Det integrerede batteri giver en elcykel med lavt tyngdepunkt og dermed perfekt balance.

Kombinationen af motoren og batteriet, giver Falter E 9.0 Urban dig en rækkevidde på op til 80 km på én opladning.

Gear systemet er Shimano Deore 10-speed med Deore bagskifter og Deore skiftegreb, som sikrer hurtige og præcise gearskift.

Brems sikkert i al slags vejr med Shimano hydrauliske skivebremser.

Pulverlakering er en særlig holdbar form for overfladebehandling. I stedet for at påføre maling, er cykelstellet beklædt med et lag plastik. Den er meget mere robust end maling, så stellet ikke bliver ridset, og den skinner sin fulde glans i lang tid.

Et fladt dæk er irriterende, og betyder spildtid og arbejde på at lappe eller udskifte slangen. Med punkteringsfrie dæk, er der et punkteringssikkert punkteringsbeskyttelseslag under slidbanen, som effektivt forhindrer indtrængning af fremmedlegemer og dermed punkterede dæk.

 

🔎 Se hele udvalget af elcykler her

Yderligere information