Sammen finder vi den rigtige cykel til dig — Kom ind i butikken og prøv inden køb

TCR ADVANCED DISC 2 – large

Tilbud

Uanset om du kører efter sejren eller går dybt for en pr, giver denne carbon racer dig hastighed, effektivitet og kontrol til at presse den til det yderste og derefter lidt mere.

kr.14.599,00

På lager

Witt Smart Touch Air Pump er helt uundværlig at have med på tur, hvad enten du er i bil, på cykel, motorcykel eller el-løbehjul — så er løsningen lige ved hånden når uheldet er ude.

None Witt Smart Touch Air +kr.699,00
Delbetaling
499 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 14.599 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 499 kr. Samlede kreditomk. 3.358 kr. Samlet tilbagebetaling 17.957 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,90%. Der er fortrydelsesret.

Prøv inden køb
Sammen finder vi den rigtige cykel til dig. Kom ind i butikken og prøv cyklen inden køb

Levering
Din cykel bliver leveret 100% samlet, klargjort og korrekt indstillet til dig

Service
1. service af cyklen er inkl. i pris

Spørgsmål
Har du spørgsmål, kan du kigge ned i butikken eller kontakte os på telefon eller mail

Uanset om du kører efter sejren eller går dybt, giver Giant TCR Advanced Disc 2 dig hastighed, effektivitet og kontrol til at presse den til det yderste.

Imponerende forhold mellem stivhed i trådet og vægt, samt opdateret aerodynamisk formet rør.

Rammen er konstrueret til at give landevejsryttere overlegne klatreegenskaber, aerodynamisk effektivitet og sprintstivhed til løbsvindende præstationer.

Det er her, Giant TCR Advanced Disc 2 mest kvantificerbare forbedringer findes i forhold til tidligere generationers modeller.

Rørform er konstrueret og testet for at skabe en struktur med betydeligt lavere vindmodstand ved en bredere vifte af indgangsvinkler.

Integrerede skivebremser leverer problemfri, kraftfuld bremsekraft og regulering for ekstra tillid under alle forhold.

Flat-mounts og nye thru-axles øger stivheden og forbedrer de overordnede styreegenskaber, mens øget plads ved ramme og forgaffel tillader dæk med større diameter op til 32 mm.

 

🔎 Se hele udvalget af racer og gravel cykler her

Yderligere information