Sammen finder vi den rigtige cykel til dig — Kom ind i butikken og prøv inden køb

SKARPE EVENT PRISER

DailyTour E+ 2 LDS-GB

Tilbud

Oplev den seneste teknologi indenfor E-BIKE, inklusiv automatisk support, navigation, og integrerede lygter. GIANT DailyTour E+ 2 dame elcykel er en ny måde at opleve vejene på!

Denne alsidige elcykel har nogle fede key features:
• SyncDrive Core motor
• Navigation på styret
• Integreret for- og bag lygter

kr.18.999,00

Delbetaling
617 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 18.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 617 kr. Samlede kreditomk. 3.208 kr. Samlet tilbagebetaling 22.207 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,94%. Der er fortrydelsesret.

Prøv inden køb
Sammen finder vi den rigtige cykel til dig. Kom ind i butikken og prøv cyklen inden køb

Levering
Din cykel bliver leveret 100% samlet, klargjort og korrekt indstillet til dig

Service
1. service af cyklen er inkl. i pris

Spørgsmål
Har du spørgsmål, kan du kigge ned i butikken eller kontakte os på telefon eller mail

Denne alsidige og praktiske GIANT DailyTour E+ 2 dame elcykel er ideel til daglig brug i de fleste omgivelser. Den kommer indbygget med alle tænkelige detaljer, inklusiv støttefod, lys, skærme og bagagebære — alt sammen designet og bygget til at hjælpe dig med at få det essentielle med på turen!

Med en SyncDrive Core 50 Nm motor har du mulighed for at cykle med automatisk support mode. Denne teknologi bestemmer, hvilken support du har brug for, og skifter automatisk, så du kun skal koncentrere dig om vejen. Navigation er en anden god detalje, der styres via det integrerede RideControl EVO panelet på styret. Integrerede lygter der kører både dag og nat, og øger din synlighed OG sikkerhed på vejen.

Smart support. SyncDrive Core 50 Nm motoren har en Smart Assist-tilstand, som bestemmer den support, du har brug for, og automatisk justerer effekt.

Navigation via det stilfuldt integrerede RideControl EVO displayet på styret.

Integreret lys under alle forhold, dag og nat, for at øge synligheden OG sikkerheden på vejen.

Rækkevidden for én opladning kan variere meget afhængig af betingelser som samlet vægt af rytter og bagage; vindmodstand; dæktryk og dækmønster; terræn og stigninger; underlag på vej eller sporet; udendørs temperatur; vedligeholdelse af elcyklen; og batteriets stand.

 

🔎 Se hele udvalget af Elcykler her

Yderligere information