Sammen finder vi den rigtige cykel til dig — Kom ind i butikken og prøv inden køb

Segway Ninebot Kickscooter E25D, el-løbehjul | UDSOLGT |

Denne varer kan KUN købes i vores fysiske butik

Kom hurtigt rundt omkring med dette stilfulde Ninebot by Segway KickScooter elektriske løbehjul E25D med lys på forsiden, siderne og bagsiden med E-MARK-reflekser og en rækkevidde på op til 25 km.

Du kan let gemme det i dit bagagerum i bilen eller tage det med ombord på toget eller i bussen.

Dette elektriske løbehjul vejer 14,3 kg, og har en tophastighed på op til 20 km/t.

kr.4.499,00

Prøv inden køb
Sammen finder vi den rigtige cykel til dig. Kom ind i butikken og prøv cyklen inden køb

Levering
Din cykel bliver leveret 100% samlet, klargjort og korrekt indstillet til dig

Service
1. service af cyklen er inkl. i pris

Spørgsmål
Har du spørgsmål, kan du kigge ned i butikken eller kontakte os på telefon eller mail

Denne varer kan KUN købes i vores fysiske butik

Kom hurtigt rundt omkring med dette stilfulde Ninebot by Segway KickScooter elektriske løbehjul E25D med lys på forsiden, siderne og bagsiden med E-MARK-reflekser og en rækkevidde på op til 25 km.

 

Design

Takket være vægten på kun 14,3 kg er løbehjulet let at tage med på farten i bilen eller ombord på offentlig transport. De store, robuste hjul, cruise-control samt støddæmpere på for- og bagsiden gør din køretur så behagelig som mulig.

 

Ydelse

Med en maksimal hastighed på 20 km/t kan du nemt komme til både arbejde eller i skole meget hurtigere, end hvis du gik. Løbehjulet har en rækkevidde på op til 25 km og er udstyret med masser af funktioner, uanset om du skal hurtigt fra punkt A til B eller er på en længere tur.

 

Køretilstande

El-løbehjulet tilbyder 3 forskellige tilstande – eco-tilstand, standard-tilstand og sport-tilstand.

 

LED-lys

Takket være LED-lys på både for- og bagsiden er du sikker i trafikken, også selvom det er mørkt.

 

Smart Battery Management System (BMS)

Den elektriske scooter er udstyret med Smart Battery Management System, der monitorerer batteriydelsen og sikrer at ingen kræfter går til spilde. Det forhindrer overopladning, afladning, kortslutning og endda overophedning.

 

Segway-Ninebot app

Den elektriske scooter er udstyret med Bluetooth-teknologi, så du kan holde et overblik over scooteren og downloade firmware-opdateringer Segway-Ninebot appen.

 

El-løbehjul tåler kun meget begrænset fugt/vand så derfor anbefales det at man ikke anvender et El-løbehjul i regnvejr og at man altid stiller det i tørvejr når det ikke anvendes. I tilfælde af fugt/vand i motoren og elektronikken dækker garantien ikke. Skulle man ved et uheld have kørt i regnvejr anbefales det at man stiller El-løbehjulet ind i et opvarmet rum for at få det tørret så hurtig som muligt og derved minimere risikoen for at El-løbehjulet tager skade.

Inkluderet i pakken:
– Oplader
– Ringeklokke
– Manual

 

🔎 Se hele udvalget af løbehjul her

 

ℹ️  OBS

Hastighedsgrænsen er 20 km/t. El-løbehjul må heller ikke kunne køre hurtigere end 20 km/t. For at kunne køre på et el-løbehjul skal du være fyldt 15 år. Hvis du er under 15 år, skal du følges med en voksen på mindst 18 år. Du skal være iført en cykelhjelm, hvis ikke vil det koste 1.500 kr at køre uden. Ligeledes skal du følge cykel reglerne; dvs. du skal køre på cykelstien, hvis der er cykelsti, og følge cyklistsignaler og -skiltning. Dvs. du ikke må køre på fortovet, på gangstier eller i fodgængerfelter. Du skal ligesom en cyklist give tegn ved sving og stop. Der må kun være én person på løbehjulet. Løbehjulet skal have lys på hele døgnet. Færdes du på et ulovligt el-løbehjul, kan politiet konfiskere dette. 

Yderligere information

Vægt 14,3 kg
Mærke

Materiale

Aluminium

Batterikapacitet (mAh)

5960

Opladningstid (minutter)

210

Maks. hastighed

20 km/t

Maks. bærekapacitet

100 kg

Effekt

300 Wh