Kom ind i butikken og prøv inden køb, så du er sikker på at få det helt rigtige der passer til dig

Tilbud

GIANT TCR ADVANCED 1 DISC KOM - 2020 str. M.

Cyklen leveres 100% samlet og klargjort,og korrekt indstillet til dig.

1 service er incl. i prisen.

Træning, løb, søgen efter grænsen. Uanset om du angriber feltet eller graver dybt i kampen for at slå PR, denne lette og effektive TCR Advanced Disc med integreret skivebremse-teknologi leverer det hele.

Med en ramme, der er designet med Compact Road geometri og bygget med Giants Advanced-grade carbon, leverer TCR Advanced Disc den bedste on-the-road effektivitet blandt alle cykler i dens kategori. Variant sadelpinden tilføjer den præcise mængde komfort, der skal til for at få en afbalanceret og ræs-tunet fornemmelse på landevejen. Vores tubeless hjulsystem leverer fart og effektivitet blandet med komfort og nedsat risiko for punkteringer. Og med dens integrerede skivebremse-teknologi, inklusiv flat mounts og 12mm thru-aksler for og bag, er det en maskine der er klar under alle forhold, så du kan forblive foran feltet.

NØGLEFAKTORER

Effektivitet på landevejen

Med en af de den højeste stivhed-til-vægt ratio blandt alle cykler i samme kategori, er denne ramme bygget til at give Giant professionelle landevejsryttere uovertruffen effektivitet og stivhed under bjergkørsel, spurter og all-round udfordringer.

Total kontrol

Integrerede skivebremser leverer en flydende og kraftfuld bremseevne for øget kontrol i varierende vejr- og vejbetingelser. Flat mounts og thru-aksel øger stivheden og den overordnede styreegenskab.

Fart og brugbarhed

Integreret Variant sadelpind design og Giant hjulsystem med tubeless dæk kombineret med en komfortabel føling og lav rullemodstand.

Kategorier , , , , Mærker , , , ,

DKK18.499,00 DKK16.499,00

Beskrivelse

Størrelser M
Farver Metallic Blue / Gunmetal Black
Ramme Advanced-Grade Composite, disc
Forgaffel Advanced-Grade Composite, disc
Bagdæmper N/A
Styr Giant Contact
Frempind Giant Contact
Sadelpind Giant Variant, composite
Sadel Giant Contact (forward)
Pedaler N/A
Skiftegreb Shimano Ultegra
Forskifter Shimano Ultegra
Bagskifter Shimano Ultegra
Bremser Shimano Ultegra hydraulic
Bremsegreb Shimano Ultegra hydraulic
Kassette Shimano 105, 11×34
Kæde KMC X11EL-1
Kranksæt Shimano Ultegra, 34/50
Krankboks Shimano, press fit
Fælge Giant PR-2 Disc wheelset
Nav Giant PR-2 Disc wheelset, 12mm thru-axle
Eger Giant PR-2 Disc wheelset
Dæk Giant Gavia Course AC 1, tubeless, 700×25, folding
Vægt Den mest nøjagtige måde at afgøre en cykels vægt, er at få din lokale forhandler til at veje den for dig. Mange mærker stræber efter at angive den lavest mulige vægt , men i virkeligheden kan vægten variere, baseret på størrelse, finish, hardware og tilbehør. Alle Giant cykler er designet til best-in -class vægt og køreegenskaber .