Valgt:

GIANT CONTEND SL 1 DISC- 2020

DKK11.599,00

Kom ind i butikken og prøv inden køb, så du er sikker på at få det helt rigtige der passer til dig

GIANT CONTEND SL 1 DISC- 2020

Cyklen leveres 100% samlet og klargjort,og korrekt indstillet til dig.

1 service er incl. i prisen.

Den perfekte blanding selvsikkerhed og muligheder. Denne opdaterede all-rounder hjælper dig med at køre ud i horisonten med denne lette aluminiumsramme og komponenter, der kan klare glatte veje, ru veje og alt derimellem.

Udviklet med Giants lette ALUXX SL aluminium rammeteknologi gør at den helt nye Content SL Disc leverer en sikker, let og behagelig tur for en bred vifte af entusiastiske landvejsryttere. Strømlinede integrerede skivebremser giver dig øget kontrol uanset vejr- og vejbetingelser, og den innovative D-Fuse carbon sadelpind dæmper vibrationerne fra underlaget. Øget plads til dækkene (op til 32c) betyder at du kan benytte bredere dæk for et mere behageligt ridt, og vores Giant Tubeless System øger effektiviteten af hjulrotationen og griber godt fat i underlaget alt imens risikoen for punkteringer mindskes.

NØGLEFAKTORER

Afbalanceret landsvejsgeometri

Rammen er specielt udviklet til at give en afbalanceret fornemmelse hele vejen rundt, der kombinerer sikker positionering af rytteren med skarpe sving og acceleration.

Behageligt ridt

Det innovative design af carbon D-Fuse sadelpinden reducerer stød og vibrationer fra vejen, og Giant hjulsystem gør det muligt for dig at bruge tubeless dæk op til 32c, så du får en mere behagelig tur og nedsat risiko for punktering.

Total kontrol

Strømlinede og integrerede skivebremser med flar-mounts og 12mm thru-aksel for og bag, der giver mere konsistent bremseeffekt og dermed bedre kontrol – selv i vådt vejr og på dårlige veje.

Kategorier , , , Mærker , , ,

DKK11.599,00

Beskrivelse

Størrelser XS, S, M, ML, L, XL
Farver Charcoal / Gunmetal Black
Ramme ALUXX SL-Grade Aluminum, disc
Forgaffel Advanced-Grade Composite, full-composite OverDrive steerer, disc
Bagdæmper N/A
Styr Giant Connect
Frempind Giant Contact
Sadelpind Giant D-Fuse, composite
Sadel Giant Contact (forward)
Pedaler Pedal with toe clips/straps
Skiftegreb Shimano 105
Forskifter Shimano 105
Bagskifter Shimano 105 GS
Bremser Shimano 105 hydraulic
Bremsegreb Shimano 105
Kassette Shimano 105, 11×34
Kæde KMC X11EL-1
Kranksæt Shimano FC-RS510, 34/50
Krankboks Shimano, press fit
Fælge Giant P-R2 Disc wheelset
Nav Giant P-R2 Disc wheelset
Eger Giant P-R2 Disc wheelset
Dæk Giant Gavia Fondo 2, tubeless, 700×28
Vægt Den mest nøjagtige måde at afgøre en cykels vægt, er at få din lokale forhandler til at veje den for dig. Mange mærker stræber efter at angive den lavest mulige vægt , men i virkeligheden kan vægten variere, baseret på størrelse, finish, hardware og tilbehør. Alle Giant cykler er designet til best-in -class vægt og køreegenskaber .
Luk menu
×

Kurv