Valgt:

GIANT CONTEND 1 - 2020

DKK6.599,00

Kom ind i butikken og prøv inden køb, så du er sikker på at få det helt rigtige der passer til dig

GIANT CONTEND 1 - 2020

Cyklen leveres 100% samlet og klargjort,og korrekt indstillet til dig.

1 service er incl. i prisen.

Behagelig, hurtig og sjov. Denne alsidige landsvejscykel i aluminium er blevet opdateret og moderniseret, så den giver en velbalanceret kvalitet under kørsel. Den er det perfekte valg til at hjælpe dig med at øge farten, øge distancen og udvide din cykelerfaring.

Designet og udviklet til spirrende ryttere, der er på jagt efter erfaring på landevejen, Contend tilbyder god acceleration og sikker position for rytteren. Den innovative D-Fuse carbon sadelpind dæmper stød og vibrationerne fra underlaget, og der er nok plads i forgaflen til brede dæk (op til 32c), så at du kan få et mere behageligt ridt. Udviklet i Giants faciliteter, der er førende indenfor stødning af aluminium, dette er i sandhed en all-rounder for den ambitiøse landsvejsrytter.

NØGLEFAKTORER

Balanced road geometry

Rammen er specielt udviklet til at give en afbalanceret fornemmelse hele vejen rundt, der kombinerer sikker positionering af rytteren med skarpe sving og acceleration.

Behageligt ridt

Det innovative design af carbon D-Fuse sadelpinden reducerer stød og vibrationer fra vejen, og Giant hjulsystem gør det muligt for dig at bruge tubeless dæk op til 32c, så du får en mere behagelig tur og nedsat risiko for punktering.

Total kontrol

Strømlinede og integrerede skivebremser med flar-mounts og 12mm thru-aksel for og bag, der giver mere konsistent bremseeffekt og dermed bedre kontrol – selv i vådt vejr og på dårlige veje.

Kategorier , , , Mærker , , ,

DKK6.599,00

Beskrivelse

Størrelser XS, S, M, ML, L, XL
Farver Gunmetal Black / Metallic Orange, Yellow / Metallic Black
Ramme ALUXX-Grade Aluminum
Forgaffel Advanced-Grade Composite, full-composite OverDrive steerer
Bagdæmper N/A
Styr Giant Connect
Frempind Giant Sport
Sadelpind Giant D-Fuse, alloy
Sadel Giant Contact (forward)
Pedaler Pedal with toe clips/straps
Skiftegreb Shimano Sora
Forskifter Shimano Sora
Bagskifter Shimano Sora
Bremser Tektro TK-B177
Bremsegreb Shimano Sora
Kassette Shimano CS-HG400, 11×34
Kæde KMC X9
Kranksæt Shimano Sora, 34/50
Krankboks cartridge
Fælge Giant S-R3 wheelset
Nav Giant S-R3 wheelset
Eger Giant S-R3 wheelset
Dæk Giant P-R3 AC, 700×28, folding
Vægt Den mest nøjagtige måde at afgøre en cykels vægt, er at få din lokale forhandler til at veje den for dig. Mange mærker stræber efter at angive den lavest mulige vægt , men i virkeligheden kan vægten variere, baseret på størrelse, finish, hardware og tilbehør. Alle Giant cykler er designet til best-in -class vægt og køreegenskaber .
Luk menu
×

Kurv