Sammen finder vi den rigtige cykel til dig — Kom ind i butikken og prøv inden køb

DEN HELT RIGTIGE

JULEGAVE

… til dig selv eller en du holder af

Giant Anthem 29 1 Juletilbud

Tilbud

Bliv en mester i XC terræn med fart, effektivitet og kontrol. Giant Anthem 29 1 er med den seneste teknologi bag Maestro dæmper systemet er perfekt i XC ræs, marathon eller episke dage i sporet.

kr.18.499,00

På lager

Delbetaling
589 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 18.499 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 589 kr. Samlede kreditomk. 2.679 kr. Samlet tilbagebetaling 21.178 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 9,38%. Der er fortrydelsesret.

Pris gælder så længe lager haves eller t.o.m 23/12

Prøv inden køb
Sammen finder vi den rigtige cykel til dig. Kom ind i butikken og prøv cyklen inden køb

Levering
Din cykel bliver leveret 100% samlet, klargjort og korrekt indstillet til dig

Service
1. service af cyklen er inkl. i pris

Spørgsmål
Har du spørgsmål, kan du kigge ned i butikken eller kontakte os på telefon eller mail

Bliv en mester i XC terræn med fart, effektivitet og kontrol. Giant Anthem 29 1 er med den seneste teknologi bag Maestro dæmper systemet er perfekt i XC ræs, marathon eller episke dage i sporet.

ALUXX SL aluminiumsramme udstyret med bagdæmper og vandring fortil giver behagelig fart, balance og kontrol i hurtigt og teknisk terræn.

Den er optimeret til en større hjuldiameter og med et opdateret Maestro dæmper system, der figureret til en mindre bagstage.

Den nye geometri gør cyklen hurtigere og mere smidig på op- og nedkørsler.

Trunnion-mount dæmperen giver en blød og let fornemmelse med øget kraftoverførsel fra trådet.

Den øverste arm i bagstagen er lavet af Advanced Forged carbon, og er lettere og stærkere end sin forgænger i aluminium.

Et integreret hjulsystem, leveret med et tubeless setup, der gør det nemt at opleve effektiviteten og kontrollen i teknisk XC terræn.

 

XC effektivitet

ALUXX SL aluminiumsrammen er designet med lette materialer og en aggressiv geometri for hurtigere opkørsler og accelerationer.

 

29er fart og stabilitet

Rammegeometrien og dæmper er optimeret til at kunne levere kombinationen af fart og stabilitet i XC terræn, der skal til for at vinde.

 

Kraft og kontrol

En opdateret Maestro med en Advanced Forged bagstage og trunnion-mount dæmper giver en blød affjedring på stigninger, sving og nedkørsler.

 

🔎 Se hele udvalget af MTB cykler her

Yderligere information