Sammen finder vi den rigtige cykel til dig — Kom ind i butikken og prøv inden køb

Falter E 9.6 Fullsuspension — 10 gear, 500 Wh

Tilbud

Til dig der er vild med naturen, klar til at tage ture i både byområder og over krævende terræn! FALTER E 9.6 FS er optimeret til ujævne stier. Lav indstigning er særdeles velegnet til små og mellemstore personer.

kr.28.999,00

Witt Smart Touch Air Pump er helt uundværlig at have med på tur, hvad enten du er i bil, på cykel, motorcykel eller el-løbehjul — så er løsningen lige ved hånden når uheldet er ude.

None Witt Smart Touch Air +kr.699,00
Delbetaling
744 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 28.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 744 kr. Samlede kreditomk. 6.682 kr. Samlet tilbagebetaling 35.681 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,09%. Der er fortrydelsesret.

Prøv inden køb
Sammen finder vi den rigtige cykel til dig. Kom ind i butikken og prøv cyklen inden køb

Levering
Din cykel bliver leveret 100% samlet, klargjort og korrekt indstillet til dig

Service
1. service af cyklen er inkl. i pris

Spørgsmål
Har du spørgsmål, kan du kigge ned i butikken eller kontakte os på telefon eller mail

Klar til ture i byområder og over terræn? FALTER E 9.6 FS er optimeret til ujævne stier. SR Suntour Edge-dæmperen med lockout under sæderøret sikrer også jævne ture gennem byen og på tværs af landet. SR Suntour Mobie 25 luftaffjedring med lockout – efter denne beskrivelse af komponenterne, hvem ville ikke lade fjedrene springe ordentligt? Dette fuldaffjedrede udstyr gør FALTER E 9.6 FS med elektriske drev til et reelt alternativ i by- eller landetrafik. Bosch Intuvia-displayet viser fuld køreglæde – med den kraftfulde Bosch Performance Line CX-motor og fuldt integrerede Bosch Powertube op til 500 Wh. En 10 gears Deore-skifter og en kraftig hydraulisk Shimano MT200-skivebremse med centerlock er også monteret. Litemove 90 lux LED-forlygten gør det så lyst som dagen hele vejen rundt. Tasker til vejen til arbejde kan placeres på Massload aluminiumsbagagebæren – samt bagage til længere cykelture. Takket være stænkskærmene (i hvert fald nedefra) forbliver alt tørt! Stelhøjden med lav indstigning er særdeles velegenet til små og mellemstore personer.

 

Vinkeljusterbar frempind

Den korrekte siddeposition er afgørende for ubesværet køreglæde. Med en vinkeljusterbar frempind kan den hurtigt og nemt tilpasses individuelle præferencer uden at skulle installere og fjerne afstandringe. En praktisk løsning!

 

Punteringssikre dæk

Et fladt dæk er ikke bare irriterende, det betyder også spildtid og arbejde på at lappe og udskifte slangen. Med punteringssikre dæk, er der et punkteringssikkert beskyttelseslag under slidbanen, som effektivt forhindrer indtrængning af fremmedlegemer og dermed punkterede dæk.

 

625 Wh

Batteriet er tanken på FALTER E 9.6 FS. Jo større dens kapacitet, jo større rækkevidde har elcyklen. Med et batteri på 625 Wh, i kombination med det rigtige drev, er forlængede ture ikke noget problem, og der sikres maksimal køreglæde.

 

🔎 Se hele udvalget af Elcykler her

Yderligere information

Mærke

Størrelse

,

Batteri

Drivlinje

Geartype

Indstigning

Lav

Motor

Bosch

Motorplacering

Mountainbike type

Rækkevidde

>100 km

Stel