Sammen finder vi den rigtige cykel til dig — Kom ind i butikken og prøv inden køb

BERGAMONT E-Horizon N5E

Tilbud

Et sikkert valg
En sporty elcykel som kræver minimal vedligeholdelse, men giver maksimal komfort med indvendige Shimano N5e 5-trins gearnav på grund af dens særlige kraftige Bosch bosch performance motor på 65nm.

kr.19.999,00

Witt Smart Touch Air Pump er helt uundværlig at have med på tur, hvad enten du er i bil, på cykel, motorcykel eller el-løbehjul — så er løsningen lige ved hånden når uheldet er ude.

None Witt Smart Touch Air +kr.699,00
Delbetaling
657 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 19.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 657 kr. Samlede kreditomk. 3.628 kr. Samlet tilbagebetaling 23.627 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,75%. Der er fortrydelsesret.

Prøv inden køb
Sammen finder vi den rigtige cykel til dig. Kom ind i butikken og prøv cyklen inden køb

Levering
Din cykel bliver leveret 100% samlet, klargjort og korrekt indstillet til dig

Service
1. service af cyklen er inkl. i pris

Spørgsmål
Har du spørgsmål, kan du kigge ned i butikken eller kontakte os på telefon eller mail

Bergamont E-Horizon er symbiosen af en pålidelig e-trekking-cykel, der med sit komfortable design giver dig en praktisk, lav indstigning.

Komfortable Selle Royal Essenza sadel, BGM Comfort låsegreb, samt Schwalbe Energizer Active Plus dæk.

Få en sikker køretur med Shimano BL-MT200 hydrauliske skivebremser.

Det diskrete Bosch PowerTube-batteri integreret i stellet, gør cyklen kraftig, pålidelig, en lang rækkevidde samt behagelig køreoplevelse.

Bergamont E-Horizon er den perfekte allround-citycykel til dig der vil lidt af det hele, med oprejst kørestilling og justeringsmuligheder.

Noget ekstra lækkert, kommer den med en Racktime-holder med multifunktionelt Snapit 2.0 adapter system, så din cykelkurv kan tages af og på uden besvær.

Bergamont E-Horizon-serien af elcykler er det perfekte valg til lette trail- og all-road-kørsel. Med et udvalg af Amsterdam-, Wave- eller Crossbar- rammer, der passer til din smag, giver de brede 48/50c-dæk mulighed for trækkraft på sandede baner og stier, så du kan udforske så langt du vil med masser af omveje og genveje. Med op til 9 gear i enten kæde- eller remtræk er der masser af rækkevidde til de fleste terræner. E-Horizon-serien er velegnet til mennesker af ethvert køn og alle aldre at nyde.

Bergamont er en cykelproducent, der har sine rødder i St. Pauli-distriktet i Hamborg. Bergamont er ejet af Scott, som er en kæmpe cykelproducent – hvorfor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten med Bergamont cykler. Deres udvikling foregår inhouse, og som det ses på mange modeller, har de ret frie hænder til at skabe og udvikle noget unikt.

 

🔎 Se hele udvalget af Elcykler her

Yderligere information

Størrelse

Batteri

Geartype

Motor

Bosch

Motorplacering

Rækkevidde

>100 km

Drivlinje

Indstigning

Lav

Stel